Whiteboardtavlor i flera former

whiteboardtavlaDet är inte bara på väggarna whiteboardtavlor behöver finnas. Det är den vanligaste platsen men det finns också andra typer av whiteboardtavlor som är mobila. En enkel och väl använd typ är de som rullar på hjul. Själva tavlan på dessa går ofta att vrida runt i 360 grader. Detta kan vara användbart då båda sidorna på själva tavlan går att skriva på. När du vill gå vidare under en redovisning, till exempel, så är det bara att vrida runt taveldelen. Whiteboardtavlor finns också i en annan form som  ger fler ytor att skriva och rita på. Dessa whiteboardtavlor är effektiva och praktiska eftersom de ser ungefär ut som vanliga whiteboardtavlor. Skillnaden är att denna typ har två luckor som går att öppna, man kan jämföra det med fönsterluckor på ett fönster. När du öppnar whiteboardtavlor av denna typ ökar ytan att skriva på radikalt. Totalt blir det fem ytor att använda sig av på dessa whiteboardtavlor. Kombinationer finns i också bland whiteboardtavlor i form av en del vanlig whiteboardtavla och en del korkyta, för upphängning av papper och dyl med nålar istället för exempelvis magneter. På detta sätt går det också lättare att dela upp information.