Packa med plastsäckar

plastsäckarDagen du ska flytta hemifrån är en stor dag för alla, dina föräldrar kommer ha svårt att släppa taget om dig samtidigt som de är oerhört glada för din skull. Att veta vad man ska ta med sig till sin första lägenhet är inte det lättaste och därför är det en smart idé att sortera in alla grejer i plastsäckar. Ett par plastsäckar som du kan ta med dig och ett par som du lämnar hemma hos dina föräldrar. Det finns troligtvis ingen plats för dina gamla räkneböcker i din nya lägenhet och därför är det en klok idé att lämna ett par plastsäckar på ett tryggt ställe.

Den första flytten är alltid spännande och att ha tagit det stora beslutet är ett steg på vägen att bli vuxen. Vuxenpoängen bara ramlar in och med hjälp av ordning och struktur i flytten kan du känna dig ännu mer vuxen. Plastsäckar gör att du kan ha bra koll på alla dina grejer samtidigt som du vet var allt tar vägen. Och kom ihåg, visst ska du spara dina minnen, men tiden framåt är den tid då dina framtida minnen kommer att skapas.